Η δημόσια εμφάνιση της Τίνα Τέρνερ λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο γιος της -Αυτοκτόνησε στο σπίτι του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η δημόσια εμφάνιση της Τίνα Τέρνερ λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο γιος της -Αυτοκτόνησε στο σπίτι του [εικόνες]

facebook/craig.turner
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες στιγμές περνά η διάσημη τραγουδίστρια Τίνα Τέρνερ τις τελευταίες ώρες.

Ο μεγαλύτερος γιος της, Κρεγκ Ρέιμοντ, βρέθηκε νεκρός από αυτοτραυματισμό με όπλο στο σπίτι του στην Καλιφόρνια στα 59 του χρόνια. Η 76χρονη, λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει ο γιος της, βρέθηκε στο σόου του Giorgio Armani Prive Haute Couture στο Παρίσι για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018/2019.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, τέσσερις ώρες πριν γίνει γνωστό το τραγικό γεγονός που του στοίχισε τη ζωή. Ήταν μόλις 18 ετών όταν έφερε στον κόσμο τον μεγαλύτερο της γιο, παιδί του σαξοφωνίστα Ρέιμοντ Χιλ.

Η Τίνα είχε εξομολογηθεί στην Όπρα ότι ο γιος της είχε δει τον σύζυγό της να την κακοποιεί και ήταν πολύ ευαίσθητο παιδί. Ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αυτοκτονίας του.

Δείτε τις φωτογραφίες με την τελευταία εμφάνιση της Τίνας Τέρνερ πριν βρεθεί νεκρός ο γιος της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ