My Big Fat Greek Wedding, The End -Χώρισε η Νία Βαρντάλος, μετά από 24 χρόνια γάμου [εικόνες] - iefimerida.gr

My Big Fat Greek Wedding, The End -Χώρισε η Νία Βαρντάλος, μετά από 24 χρόνια γάμου [εικόνες]

Νία Βαρντάλος και Ίαν Γκόμεζ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Νία Βαρντάλος, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», από το σύζυγό της Ίαν Γκόμεζ.

Η 55χρονη ηθοποιός, κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στο Λος Άντζελες, αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές ως την αιτία του διαζυγίου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που είχε στην κατοχή του, το «The Blast».

Η Βαρντάλος αναφέρει ότι χώρισε από τον σύζυγό της πριν από ένα χρόνο, στις 29 Ιουνίου 2017, μετά από σχεδόν 24 χρόνια γάμου.

My Big Fat Greek Wedding, The End -Χώρισε η Νία Βαρντάλος, μετά από 24 χρόνια γάμου [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σε μια κοινή δήλωση που έχει στην κατοχή του το περιοδικό «People», το ζευγάρι αναφέρει: «Έχουμε χωρίσει με σεβασμό ο ένας για τον άλλο εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σχέση μας έγινε φιλία επομένως η απόφαση για τον τερματισμό του γάμου είναι απόλυτα αμοιβαία και φιλική. Ελπίζουμε ότι θα κυριαρχήσει η ευπρέπεια σε αυτή την αναφορά της ιστορίας μας, η οποία σύντομα θα ξεχαστεί. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής».

Η Βαρντάλος και ο 53χρονος Γκόμεζ, παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 1995. Η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» της Βαρντάλος εμπνεύστηκε από την ιστορία αγάπης τους.

Έχουν μια 11χρονη κόρη της Ιλάρια Βαρντάλος Γκόμεζ, την οποία υιοθέτησαν το 2008, ενώ η γνωστή ηθοποιός στην αίτηση διαζυγίου, ζητά την κοινή νομική και φυσική επιμέλεια της κόρης τους.

My Big Fat Greek Wedding, The End -Χώρισε η Νία Βαρντάλος, μετά από 24 χρόνια γάμου [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Βαρντάλος είχε μιλήσει στο «People» το 2016 για το μακρύ ταξίδι της προς την μητρότητα μετά από 13 αποτυχημένες θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης, ανεπιτυχείς προσπάθειες για παρένθετη μητέρα και αρκετές αποβολές.

«Ένιωσα τόση ντροπή που δεν μπορούσα να έχω ένα βιολογικό παιδί» είχε δηλώσει η ηθοποιός εκείνη την εποχή, προσθέτοντας πως το γεγονός ότι ήθελε τόσο πολύ ένα παιδί, ήταν ο λόγος που καθυστέρησε 14 χρόνια το σίκουελ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά».

My Big Fat Greek Wedding, The End -Χώρισε η Νία Βαρντάλος, μετά από 24 χρόνια γάμου [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Δεν μπορούσα να γνωρίζω τα συναισθήματα για να γράψω» είπε η Βαρντάλος για τη σχέση τυο χαρακτήρα με την κόρη της στο σίκουελ. «Απλά είπα, ‘δεν μπορώ να το κάνω’».

Αυτή και ο Γκόμεζ έλαβαν τα ευχάριστα νέα πως θα μπορούσαν να υιοθετήσουν την 3χρονη Ιλάρια το 2008, μετά από πάνω από εννέα χρόνια μάχης για να γίνουν γονείς. «Είμαι τόσο ευγνώμων και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν» είπε η Βαρντάλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ