Νέα υπόθεση Σκριπάλ στην Αγγλία; Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση από... άγνωστη ουσία - iefimerida.gr

Νέα υπόθεση Σκριπάλ στην Αγγλία; Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση από... άγνωστη ουσία

Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία στο Γουίλτσιρ της νότιας Αγγλίας, 16 χιλιόμετρα από το Σάλσμπερι ανακήρυξε μείζον συμβάν αργά χθες βράδυ καθώς υποπτεύεται ότι δύο άτομα μπορεί να εκτέθηκαν σε μια «άγνωστη ουσία».

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου αναίσθητοι μέσα σε ένα ακίνητο της πόλης Έιμσμπερι, παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση και τους προσφέρονται ιατρικές περιποιήσεις για την πιθανή έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία στο νοσοκομείο της περιοχής Σάλσμπερι, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.

Νέα υπόθεση Σκριπάλ στην Αγγλία; Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση από... άγνωστη ουσία | iefimerida.gr 0

«Γίνονται τώρα επιπρόσθετες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ουσία που οδήγησε στο να ασθενήσουν» τα δύο πρόσωπα και «αντιμετωπίζουμε τις συνθήκες γύρω από το συμβάν αυτό με ανοιχτό μυαλό», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

O Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας Σεργκέι Σκριπαλ (Φωτογραφία: ΑΡ)

H υπόθεση θυμίζει, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, τη δηλητηρίαση τον περασμένο Μάρτιο του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ, και της κόρης του Γιούλια με τον νευροτοξικό παράγοντα Novichok στην πόλη Σάλσμπερι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ