Καβάλα: 70χρονη έφτυσε μαέστρο -Εξαλλη επειδή ήθελε να ακούσει Ελληνες συνθέτες και όχι Μπαχ - iefimerida.gr

Καβάλα: 70χρονη έφτυσε μαέστρο -Εξαλλη επειδή ήθελε να ακούσει Ελληνες συνθέτες και όχι Μπαχ

Απρόοπτα σε εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων (Φωτογραφία: xanthi2)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό με «θύμα» μαέστρο συνέβη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Μία 70χρονη είχε ένσταση για το πρόγραμμα στη χορωδιακή συνάντηση «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και ξέσπασε στον μαέστρο. Τη στιγμή που ήταν στη σκηνή η Φιλαρμονική Κρηνίδων και ενώ μόλις είχε εκτελεστεί ένα κομμάτι του Μπαχ, η ηλικιωμένη πλησίασε τον μαέστρο και σε έντονο ύφος τον ρώτησε γιατί το πρόγραμμα περιλαμβάνει Γερμανούς συνθέτες και όχι κάποιον Ελληνα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Εφτυσε τον μαέστρο και αποχώρησε από το θέατρο, ενώ άλλοι θεατές διαμαρτύρονταν για την κίνησή της. Τόσο ο μαέστρος, όσο και η συντονίστρια της εκδήλωσης, σημείωσαν ότι η μουσική είναι παγκόσμια και δεν ανήκει σε κανένα λαό, ενώ το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά.

Αργότερα, υπήρξε ένα ακόμη απρόοπτο. Θεατής διαμαρτυρήθηκε γιατί η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τοποθεσία των Κρηνίδων, Πλατανολεύκες, με το τούρκικο της όνομα, δηλαδή Καβάκια.

Πηγή: kokkinokavalas

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καβάλα μαέστρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ