O Τσακαλώτος παραλληλίζει τον Μητσοτάκη με Ορμπαν και Κουρτς [εικόνα] - iefimerida.gr

O Τσακαλώτος παραλληλίζει τον Μητσοτάκη με Ορμπαν και Κουρτς [εικόνα]

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος/ Φωτογραφία intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον ακροδεξιό Ούγγρο πρόεδρο, Βίκτορ Όρμπαν, αλλά και τον σκληροπυρηνικό Αυστριακό πρόεδρο, Σεμπάστιαν Κουρτ, παραλληλίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αυστηρές συστάσεις στον Μοσκοβισί. Μάλλον για τη Νέα Δημοκρατία ο ευρωπαϊκός και φιλελεύθερος δρόμος συνεχίζεται με Όρμπαν και Κουρτς» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αυστηρές συστάσεις στον Μοσκοβισί. Μάλλον για τη Νέα Δημοκρατία ο ευρωπαϊκός και φιλελεύθερος δρόμος συνεχίζεται με Orban και Kurz.

Ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με αυτό τον τρόπο ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έκανε αυστηρές «συστάσεις» στον Πιερ Μοσκοβισί, «να προσέχει τις δημόσιες δηλώσεις του».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν κάνει συχνά κάποια δημόσια τοποθέτηση μέσω του λογαριασμού στο twitter, αφού η τελευταία ανάρτησή του ήταν ένα χρόνο πριν (16/5/2017), ενώ προηγούμενες αναρτήσεις του είναι το 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ