Η σπάνια φωτογραφία της Υακίνθης από το παρελθόν -Η μητέρα της Χριστίνας Πολίτη ποζάρει με μαγιό [εικόνα] - iefimerida.gr

Η σπάνια φωτογραφία της Υακίνθης από το παρελθόν -Η μητέρα της Χριστίνας Πολίτη ποζάρει με μαγιό [εικόνα]

Η Χριστίνα Πολίτη με την μητέρα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία έχει μαγικές ικανότητες: μπορεί να μας μεταφέρει μέσα σε δευτερόλεπτα σε διαφορετικούς χωροχρόνους και να μας περιγράφει ιστορίες.

Μια φωτογραφία δεν ισοδυναμεί μόνο με χίλιες λέξεις. Μπορεί να ισοδυναμεί με ένα ολόκληρο κομμάτι ζωής που είναι αδύνατο να αποδοθεί με λέξεις.

Η μητέρα της Χριστίνας Πολίτη, Υακίνθη Καραβίτη-Πολίτη, έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και η κόρη της, της ευχήθηκε με μια φωτογραφία από το άλμπουμ της ζωής της.

Η Χριστίνα Πολίτη δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει την ανεπιτήδευτη γυναικεία ομορφιά. Στο σπάνιο κλικ, βλέπουμε ένα κορίτσι με υπέροχο σώμα να ποζάρει στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Πολίτη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ