Ξεκίνησε η δίκη του βιαστή της Δάφνης -Λύγισε το θύμα όταν περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η δίκη του βιαστή της Δάφνης -Λύγισε το θύμα όταν περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης

Κεκλεισμένων των θυρών γίνεται η δίκη (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται η δίκη του 53χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι είχε μετατρέψει το σπίτι του στη Δάφνη σε κολαστήριο για μία 23χρονη φοιτήτρια, υποβάλλοντάς την σε σεξουαλική κακοποίηση.

Τα αδικήματα που βαρύνουν τον κατηγορούμενο και τα όσα πέρασε η κοπέλα μαζί του οδήγησαν την πολιτική αγωγή στο να κάνει αίτημα διεξαγωγής της διαδικασίας χωρίς την παρουσία ακροατηρίου.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος έχει εμφανίσει πιστοποιητικά που δείχνουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς ο ίδιος ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές.

Η φοιτήτρια, ψύχραιμη κατά την διάρκεια της διαδικασίας, λύγισε όμως όταν περιέγραψε την σκηνή που ο κατηγορούμενος την αιφνιδίασε όταν της επιτέθηκε και άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά. Μάλιστα, όπως είπε, από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι αρχές έφθασαν στη Δάφνη όταν οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας δήλωσαν ότι δεν μπορούν να την βρουν, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του 53χρονου και έκαναν έφοδο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό. Η 23χρονη βρισκόταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 53χρονο και μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο, την οποία μάλιστα είχαν αναισθητοποιήσει.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέγραφε με κάμερες το τι συνέβαινε μέσα στο διαμέρισμά του.

Ο ίδιος προανακριτικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, επικαλούμενος τα σοβαρά προβλήματα όρασης και είχε υποστηρίξει ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της 23χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δάφνη δίκη σεξουαλική κακοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ