Tσακαλώτος: Πάντα αισθανόμουν ότι ο Πιερ (Μοσκοβισί) αντιπροσώπευε κάτι υπερεθνικό - iefimerida.gr

Tσακαλώτος: Πάντα αισθανόμουν ότι ο Πιερ (Μοσκοβισί) αντιπροσώπευε κάτι υπερεθνικό

Τσακαλώτος-Μοσκοβισί/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μοσκοβισί και τον κ. Γιούνκερ και την ομάδα που είναι παρούσα. Παρόλο που είχαμε πολλές φορές πολύ μεγάλες διαφωνίες, αλλά και συγκλίσεις, πάντα αισθανόμουνα ότι και ο Πιέρ και η ομάδα του αντιπροσώπευε το υπερεθνικό».

Αυτό ανέφερε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των κοινών επιτροπών της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Δεν ήταν η γραμμή τους να βοηθήσουν απαραιτήτως την Ελλάδα, αλλά η γραμμή τους ήταν τι είναι καλό για την Ευρώπη. Και επειδή εδώ και σε πολλές χώρες πολύ ακούμε για τον ευρωπαϊσμό, λίγους, δε, ευρωπαϊστές βλέπουμε, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει η Κομισιόν να έχει αυτόν τον υπερεθνικό ρόλο, που είναι για το καλό της Ευρώπης και για το καλό των λαών της Ευρώπης και σας ευχαριστούμε πολύ» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ