Πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει η Γιουβέντους - iefimerida.gr

Πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει η Γιουβέντους

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, η Γιουβέντους ετοιμάζεται να κάνει πρόταση προκειμένου να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο.

Για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο διάσημος Πορτογάλος έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, με ετήσιες αποδοχές 30 εκατομμύρια, δηλαδή συνολικά 120 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί, όπως αναφέρει η Marca, ότι ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον Φεβρουάριο θα συμπληρώσει τα 34 του χρόνια.

Ο Πορτογάλος βλέπει τη Γιουβέντους ως μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, καθώς θα προσπαθήσει να κερδίσει μαζί της το Champions League, που επιχειρεί αλλά χωρίς επιτυχία τα τελευταία χρόνια η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ Γιουβέντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ