Θαύμα στην Ταϊλάνδη: Βρέθηκαν ζωντανά και τα 12 παιδιά που είχαν παγιδευτεί σε σπηλιά - iefimerida.gr

Θαύμα στην Ταϊλάνδη: Βρέθηκαν ζωντανά και τα 12 παιδιά που είχαν παγιδευτεί σε σπηλιά

Τεράστια επιχείρηση είχε στηθεί για τον εντοπισμό των παιδιών (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας παιδικής ομάδα ποδοσφαίρου στην Ταϊλάνδη, καθώς βρέθηκαν ζωντανά όλα τα παιδιά, και ο προπονητής τους, που είχαν παγιδευτεί σε σπηλιά για 10 ημέρες.

Τα 12 παιδιά, από 11 έως 16 ετών και ο 25χρονος προπονητής τους είχαν εγκλωβιστεί στη σπηλιά Θαμ Λουάνγκ. Ολες αυτές τις ημέρες είχε στηθεί μία τεράστια επιχείρηση, με ελικόπτερα, υποβρύχια οχήματα και δύο drones μεταξύ άλλων. Σε αυτή συμμετείχε και 30μελής ομάδα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

«Τους βρήκαμε και τους 13 ασφαλείς, θα τους φροντίσουμε μέχρι να μπορούν να μετακινηθούν», δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Διασώστες θα μείνουν με τα παιδιά μέχρι τη στιγμή που θα κριθεί ότι είναι σε θέση να διασχίσουν τα 3 χλμ. μέχρι την έξοδο της σπηλιάς, τμήματα της οποίας έχουν πλημμυρίσει. Δίπλα τους θα βρεθεί και γιατρός, ενώ θα τους στείλουν και τρόφιμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊλάνδη σπηλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ