Η πρώην γυναίκα του σέξι κατάδικου γιόρτασε το διαζύγιο με ένα ξέφρενο πάρτι -Η τούρτα και οι χειροπέδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώην γυναίκα του σέξι κατάδικου γιόρτασε το διαζύγιο με ένα ξέφρενο πάρτι -Η τούρτα και οι χειροπέδες [εικόνες]

Ο Τζέρεμι και η Μελίσσα Μικς /Φωτογραφία: Instagram/mmeeks14
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα Μελίσσα Μικς μπορεί να μην σας λέει πολλά.

Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του «σέξι κατάδικου» Τζέρεμι Μικς. Ο σέξι πρώην κατάδικος βρήκε την ευτυχία δίπλα στην κληρονόμο Κλόε Γκριν με την οποία απέκτησε πρόσφατα και ένα παιδί. Οι παπαράτσι συνέλαβαν τον Τζέρεμι να απατάει την τότε σύζυγό του όταν έβγαλαν φωτογραφίες όπου φιλούσε την κληρονόμο του Topshop. Ήταν παντρεμένοι για 8 χρόνια και έχουν ένα παιδί μαζί.

Η Μελίσσα τότε αποφάσισε να κάνει κάτι που καμία γυναίκα δεν είχε ξανακάνει έως τώρα. Γιόρτασε το διαζύγιό της με ένα πάρτι! Η πρώην κυρία Μικς γιόρτασε τον χωρισμό τους κάνοντας το λεγόμενο «divorce party» στο Λας Βέγκας. Έκλεισε το strip club «Crazy Horse III» και διασκέδασε με τις φίλες της.

Διαβάστε τι έγινε στο πάρτι διαζυγίου και δείτε τις φωτογραφίες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ