Φουσκωτό κάστρο εξερράγη λόγω της ζέστης και εκσφενδόνισε ένα μικρό κοριτσάκι στον αέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Φουσκωτό κάστρο εξερράγη λόγω της ζέστης και εκσφενδόνισε ένα μικρό κοριτσάκι στον αέρα [βίντεο]

Το φουσκωτό κάστρο που εξερράγη. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μικρό κορίτσι έχασε τη ζωή του αφού εκτοξεύτηκε «6 μέτρα από τη γη» όταν ένα φουσκωτό κάστρο «εξερράγη» σε μια γεμάτη παραλία στο Νόρφολκ.

Το κορίτσι υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι πανικόβλητοι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν ασθενοφόρα όταν το παιδί έπεσε από το φουσκωτό κάστρο στην παραλία Γκόρλεστον.

Φουσκωτό κάστρο εξερράγη λόγω της ζέστης και εκσφενδόνισε ένα μικρό κοριτσάκι στον αέρα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι μάρτυρες περιέγραψαν πως άκουσαν ένα «τεράστιο μπανγκ» και είδαν το κορίτσι να πετάγεται στον αέρα προτού οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης καταφέρουν να την κρατήσουν ζωντανή.

Το μικρό κορίτσι, που δεν κατονομάστηκε, πιστεύεται ότι ήταν κάτω των 4 ετών.

Ο ιδιοκτήτης του πάρκου που διαθέτει επίσης ένα τραμπολίνο, μια φουσκωτή τσουλήθρα και ένα ροντέο, Καρτ Τζόνσον, δεν ήταν παρών τη στιγμή του ατυχήματος, αλλά δήλωσε πως το φουσκωτό μπορεί να εξερράγη από την ζέστη.

Η θερμοκρασία εκείνη τη στιγμή είχε φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου με πολλές οικογένειες να σπεύδουν στην παραλία για να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό.

Φουσκωτό κάστρο εξερράγη λόγω της ζέστης και εκσφενδόνισε ένα μικρό κοριτσάκι στον αέρα [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

«Είμαι πολύ αναστατωμένος» δήλωσε ο Τζόνσον. «Είμαστε σε αυτή την παραλία εδώ και πολλά χρόνια και είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει και είναι πραγματικά συγκλονιστικό».

Ένας μάρτυρας δήλωσε: «Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Ένα φουσκωτό κάστρο εξερράγη στην παραλία και το παιδί αυτό εκσφενδονίστηκε στον αέρα σε ύψος περίπου 6 μέτρων. Σας παρακαλώ, μην αφήνετε τα παιδιά σας σε ένα φουσκωτό κάστρο σε αυτή τη ζέστη και παρακαλώ προσευχηθείτε για την μικρή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ