Στο αυτόφωρο σήμερα οι 6 Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τουρίστα γιατί έβρισε την Κρήτη - iefimerida.gr

Στο αυτόφωρο σήμερα οι 6 Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τουρίστα γιατί έβρισε την Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αυτόφωρο Δικαστήριο αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι έξι άνδρες που φέρονται ότι ξυλοκόπησαν τουρίστα στον Αγιο Νικόλαο γιατί έβρισε την Κρήτη.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη και ο Σκωτσέζος τουρίστας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με το cretapost ο 50χρονος βρισκόταν σε ταβέρνα της πόλης μαζί με έναν φίλο του που επίσης έκανε διακοπές στην περιοχή, και συζητούσαν για διάφορα θέματα. Μεταξύ αυτών και για την Κρήτη με τον τουρίστα να μιλάει αρνητικά για το νησί. Ένας νεαρός Κρητικός που ήταν εκεί του επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια έφυγε για να... καλέσει ενισχύσεις.

Ετσι, επέστρεψε με πέντε φίλους του, ανάμεσά τους μια κοπέλα και ακολούθησαν τον τουρίστα. Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο ξενοδοχείο όπου διέμενε τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι αρχές εντόπισαν γρήγορα τους έξι εμπλεκόμενους, καθώς ο 50χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον τους και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικασήριο Κρήτη τουρίστας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ