Ολυμπιακός: Πρόταση στον Σπανούλη για νέο διετές συμβόλαιο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Πρόταση στον Σπανούλη για νέο διετές συμβόλαιο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Άγκυρα» για μια δεκαετία στο λιμάνι ρίχνει ο Βασίλης Σπανούλης!

Έτοιμοι να του προσφέρουν διετές κλειστό συμβόλαιο είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο 36χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού θα πει το μεσημέρι της Δευτέρας (2/7) το «ναι» στο ραντεβού με τους προέδρους της ομάδας του Πειραιά, αφού το κλειστό διετές ικανοποιεί την επιθυμία του να... κρεμάσει τα παπούτσια του στους «ερυθρόλευκους».

Εφόσον δώσουν τα χέρια, Αγγελόπουλοι και Σπανούλης, ο Kill-Bill θα μετρά αντίστροφα για συμπλήρωση 10 ετών με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από το καλοκαίρι του 2010 που πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, αλλάζοντας τα δεδομένα στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Σπανούλης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης τον Ιούνιο του 2020! Η εκτίμηση από τους διοικούντες την ΚΑΕ στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη είναι γνωστή και την έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Μετά τον προπονητή, ο Σπανούλης είναι αυτός που έχει τα "κλειδιά" στα αποδυτήρια, την δική του γνώμη ζητούν πάντα για τον σχεδιασμό σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα «δέσει» πρώτα τον ηγέτη της και από Τρίτη (3/7) σειρά παίρνουν οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ προσαρμογή αποδοχών θα γίνει στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος πέρυσι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ