Ο Λιούις Χάμιλτον με κιλτ στο εξώφυλλο του GQ -Απαντά στην αντίδρασή του για τη φούστα του ανιψιού του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Λιούις Χάμιλτον με κιλτ στο εξώφυλλο του GQ -Απαντά στην αντίδρασή του για τη φούστα του ανιψιού του [εικόνα]

Ο οδηγός της Φόρμουλα 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού GQ εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον, φορώντας μάλιστα, κιλτ, απαντώντας στην οργή που προκάλεσε τα Χριστούγεννα, όταν είπε στον ανιψιό του ότι τα «αγόρια δεν φοράνε φορέματα».

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο οδηγός της Formula 1 εξαγρίωσε τους θαυμαστές του όταν διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, που έδειχνε τον Χάμιλτον να εκφράζει την απογοήτευσή του για την επιλογή του νεαρού ανιψιού του να φορέσει ένα ροζ φόρεμα.

Ο Χάμιλτον αργότερα ζήτησε συγνώμη, λέγοντας πως ο ανιψιός του πρέπει να «νιώθει ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει».

‘I want to make amends’ Why @LewisHamilton refuses to skirt the issue. Buy the digital edition to read the full interview now https://t.co/JC0nd8dpDB (kilt by @TommyHilfiger) pic.twitter.com/FxmZhTaRHv

Ο οδηγός της φόρμουλα 1 θέλοντας να δώσει έμφαση στην μετάνοιά του, φόρεσε μια σειρά από κιλτ που έχουν σχεδιαστεί από τον Tommy Hilfinger στο τελευταίο τεύχος του βρετανικού περιοδικού.

Η ιδέα προέκυψε από την συντακτική ομάδα του GQ, που ήθελε να εμφανιστεί ο Χάμιλτον στο εξώφυλλο φορώντας κάτι που να ήταν είτε ροζ, ή να θύμιζε φούστα ή φόρεμα, παραπέμποντας στην οργή που προκάλεσε η αντίδρασή του.

What's your favourite outfit? See the full video tomorrow. @LewisHamilton @TommyHilfiger https://t.co/JC0nd8dpDB pic.twitter.com/d8maSmJQLM

Έχοντας αυτό κατά νου, το GQ αποφάσισε να μιλήσει με τον σχεδιαστή – ο Χάμιλτον είναι παγκόσμιος πρεσβευτής της Hilfinger από τον Μάρτιο – προκειμένου να δημιουργήσει ένα κομμάτι για τον Χάμιλτον.

Ο οδηγός της φόρμουλα 1 είδε πολύ θετικά την ιδέα, καθώς «ήθελε να κάνει μια πολύ δημόσια αναγνώριση» του λάθους του.

Όπως αναφέρει το GQ, πολλοί αναμφισβήτητα θα αμφισβητήσουν την απόφαση του να εμφανιστεί στο εξώφυλλο ενός περιοδικού φορώντας κιλτ, καθώς μπορεί να αναρωτιούνται εάν το κίνητρό του είναι γνήσιο ή αν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιούις Χάμιλτον κιλ εξώφυλλο GQ φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ