Μουντιάλ 2018: Η «οικοδέσποινα» Ρωσία κόντρα στην Ισπανία με… φόντο τους «8» - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Η «οικοδέσποινα» Ρωσία κόντρα στην Ισπανία με… φόντο τους «8»

Στη Μόσχα σήμερα το μεγάλο παιχνίδι/Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαλλία-Ουρουγουάη είναι το πρώτο ματς των προημιτελικών του Μουντιάλ την Παρασκευή και απόψε θα μάθουμε το δεύτερο ζευγάρι.

Στο «Λουζνίκι» της Μόσχας Ισπανία και Ρωσία (17:00, ΕΡΤ1) αναμετρώνται για το τρίτο «εισιτήριο» για τα προημιτελικά σε ένα ματς που έχει ιδιαιτερότητες.

Η ομάδα του Φερνάντο Ιέρο μπορεί να μην έχει… τρελάνει τον κόσμο μέχρι τώρα με την παρουσία της, ωστόσο παραμένει το φαβορί απέναντι στους «οικοδεσπότες», που μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα «προσγειώθηκαν»… ανώμαλα χάνοντας με 3-0 από την Ουρουγουάη.

Η «φούριας ρόχα» δεν αναμένεται να έχει εκπλήξεις στο βασικό σχήμα, αν και πληροφορίες θέλουν τον Μάρκο Ασένσιο να διεκδικεί θέση από τον Νταβίντ Σίλβα. Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Ιγκόρ Σμόλνικοφ που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς από τη μια πλευρά και οι Γκολοβίν, Σμόλοφ και Γκαζίνσκι είναι στο όριο των καρτών.

Η Ισπανία έχει το πάνω χέρι απέναντι στη Ρωσία μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι ματς από το 1991 και μετά, όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση.

Πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία (Ιέρο): Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Ινιέστα, Σίλβα, Ίσκο, Κόστα.

Ρωσία (Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Γκαζίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοφ, Γκολοβίν, Τσερίσεφ, Τζιούμπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουρουγουάη Ισπανία Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ