Ολο το Ιντερνετ ψάχνει (και βρίζει) αυτή την κοπέλα που δεν μάζεψε τις ακαθαρσίες του σκύλου της, σε αεροδρόμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολο το Ιντερνετ ψάχνει (και βρίζει) αυτή την κοπέλα που δεν μάζεψε τις ακαθαρσίες του σκύλου της, σε αεροδρόμιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ανελέητο... κυνήγι στα social media έχει ξεκινήσει για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που άφησε τον σκύλο της να κάνει την ανάγκη του καταμεσής μιας αίθουσας αναμονής σε αεροδρόμιο και δεν έκανε την κίνηση να τα μαζέψει.

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Ντένβερ.

Η κοπέλα, που μοιάζει στην ηλικία των 20, μιλάει στο τηλέφωνο ενώ ο σκύλος της δίπλα της κάνει την ανάγκη του.

Ο σκύλος στη συνέχεια τραβάει την κοπέλα προς τα μπροστά και εκείνη κάνει κάποια βήματα προς το μέρος του, όταν κάποιος της φωνάζει «ο σκύλος σου ε@@@@ το χαλί».

Η 20χρονη του απάντησε υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο.

Το βίντεο που καταγράφει όλο αυτό το σκηνικό ανέβηκε στα social media όπου έγινε αμέσως viral καθώς συγκέντρωσε από κάτω του πλήθος σχολίων.

Το αεροδρόμιο του Ντένβερ διαθέτει αίθουσες όπου τα κατοικίδια των ταξιδιωτών μπορούν να κάνουν την ανάγκη τους, αλλά όπως σχολιάζουν πολλοί κάτω από το εν λόγω βίντεο, όλοι γνωρίζουμε ότι ένας σκύλος δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Ή δεν μπορεί να τον κάνει ο ιδιοκτήτης του να συγκρατηθεί.

Ολο το Ιντερνετ ψάχνει (και βρίζει) αυτή την κοπέλα που δεν μάζεψε τις ακαθαρσίες του σκύλου της, σε αεροδρόμιο [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ολο το Ιντερνετ ψάχνει (και βρίζει) αυτή την κοπέλα που δεν μάζεψε τις ακαθαρσίες του σκύλου της, σε αεροδρόμιο [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αλλοι, πάλι υποστήριξαν ότι η νεαρή είχε καταλάβει ότι ο σκύλος της έκανε την ανάγκη του πάνω στο χαλί και προσπάθησε να φύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή και να μαζέψει τις ακαθαρσίες κάποιος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα άκρως επιθετικά και υβριστικά σχόλια: «Το κορίτσι είναι μια τεμπέλα σκύλα. Αν κάποιος θέλει να έχει τον σκύλο του σε δημόσιους χώρους θα πρέπει να είναι υπεύθυνος. Αν δεν μπορεί, να αφήνει το κατοικίδιό του σπίτι του»

«Συγνώμη δεν είχε σακούλα μαζί της. Αν πας το κατοικίδιό σου κάπου θα πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με ό,τι χρειάζεται για να καθαρίσεις. Είναι μια σκύλα. Ποια νομίζει ότι είναι;».

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου παραμένει άγνωστη και οι χρήστες των social media έχουν επιδοθεί στο κυνήγι εντοπισμού της για να της τα ψάλλουν και... προσωπικά. Ή να την κράξουν με το ονοματεπώνυμό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο σκύλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ