Το ν. 1 συστατικό για να είναι ο γάμος σου επιτυχημένος- Παντρεμένοι πάνω από 20 χρόνια απαντούν - iefimerida.gr

Το ν. 1 συστατικό για να είναι ο γάμος σου επιτυχημένος- Παντρεμένοι πάνω από 20 χρόνια απαντούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως όταν έρχεται η ώρα ένας άνδρας να παντρευτεί να συμβουλεύεται την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά αυτό το συγγραφέας αποφάσισε να κάνει μία έρευνα εις βάθους.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Μαρκ Μάνσον ήθελε να είναι απόλυτα σίγουρος και γι΄αυτό αποφάσισε να ρωτήσει το κοινό του μέσω του μπλοκ του σχετικά με το επόμενο βήμα του.

Κι όμως με αυτό τον τρόπο, ο Μάνσον κατάφερε να λάβει την γνώμη περίπου 1.500 ανθρώπων, οι οποίοι όχι μόνο του είπαν την γνώμη τους, αλλά του έδωσαν κι άλλες συμβουλές.

Το ν. 1 συστατικό για να είναι ο γάμος σου επιτυχημένος- Παντρεμένοι πάνω από 20 χρόνια απαντούν  | iefimerida.gr 0

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι και τα 1.500 άτομα ήταν ( ή είναι ακόμη) παντρεμένα, ο Μαρκλ Μάνσον αποκάλυψε το χαρακτηριστικό που οι άνθρωποι με μακροχρόνιους γάμους του ανέφεραν πως είναι το σημαντικό σε μία σχέση.

Ο συγγραφέας, λοιπόν,χώρισε τις απαντήσεις σε δύο κατηγορίες... στις απαντήσεις όσων έχουν χωρίσει και στις απαντήσεις όσων είναι με τον/ την σύζυγό τους πάνω από 20 χρόνια και ανέφερε τα εξής.

«Οι άνθρωποι που μου έστειλαν μηνύματα και μου εξήγησαν τα προβλήματα στον γάμο τους που οδήγησαν στον χωρισμό, αναφέρθηκαν στο θέμα της επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η επικοινωνία ήταν και το μεγαλύτερό τους πρόβλημα που τους οδήγησε στον χωρισμό», ανέφερε ο ίδιος.

Το ν. 1 συστατικό για να είναι ο γάμος σου επιτυχημένος- Παντρεμένοι πάνω από 20 χρόνια απαντούν  | iefimerida.gr 1

Από την άλλη ο Μάρκ παρέθεσε και την άποψη όσων έχουν ένα υγιή γάμο διάρκειας πάνω από 20 χρόνων, λέγοντας πως πρόβλημά τους δεν είναι η επικοινωνία αυτή καθ΄ αυτή.

«Η συμβουλή που μου έδωσαν οι περισσότεροι εδώ δεν ήταν το θέμα επικοινωνίας, αλλά το θέμα σεβασμού. Οι περισσότεροι ανέφεραν δηλαδή πως αν σέβομαι τον σύντροφό μου, όταν έρθει η ώρα να τον παρεξηγήσω ή δεν το καταλάβω σε μία κατάσταση, δεν θα τον χαρακτηρίσω ως ένα απαίσιο, φρικτό άτομο που δεν με καταλαβαίνει. Το να σέβεσαι, λοιπόν, τον άλλον αλλάζει τα πράγματα. Σε κάνει να δεις έναν τσακωμό διαφορετικά», ανέφερε ο Μαρκ, προσθέτοντας πως «Η σέβεσαι ότι άλλος διαφωνεί μαζί σου και προχωράς ή έχεις προβλήματα τα οποία απλώς δεν μπορείς να κατανοήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέση γάμος συμβουλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ