Αλευρωμένη και ντροπιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλευρωμένη και ντροπιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ώρες μπροστά στον καθρέφτη της πέρασε η Κιμ Καρντάσιαν για να είναι στην «τρίχα» στην εκδήλωση για την προώθηση του νέου της αρώματος «True Perfection», αλλά φευ, σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα όλα πήγαν στο βρόντο εξαιτίας μιας άγνωστης.

Την ώρα που η Κιμ πόζαρε στο κόκκινο χαλί, μία άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και άδειασε πάνω της μια σακούλα με αλεύρι, κάνοντας την χάλια και καταστρέφοντας το «ατσαλάκωτο» λουκ της.

Η Κιμ σοκαρισμένη και ντροπιασμένη, αποχώρησε από την εκδήλωση και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του London Hotel, όπου λάμβανε χώρα το event, προκειμένου να καθαριστεί και να βγάλει από πάνω της το αλεύρι.

Αλευρωμένη και ντροπιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αλευρωμένη και ντροπιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αλευρωμένη και ντροπιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αλευρωμένη και ντροπιασμένη η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η γυναίκα που την αλεύρωσε συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο λόγος της επίθεσης οφείλεται στην κόντρα που έχει δημιουργήσει η Κιμ με τους ζωόφιλους, εξαιτίας της προτίμησης που δείχνει στις γούνες.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ