Αυστρία: Αποσιώπησε για 13 χρόνια το θάνατο της μητέρας του -Για να πάρει 250.000 ευρώ από τη σύνταξή της - iefimerida.gr

Αυστρία: Αποσιώπησε για 13 χρόνια το θάνατο της μητέρας του -Για να πάρει 250.000 ευρώ από τη σύνταξή της

Αυστρία αστυνομία/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας Αυστριακός που διαμένει στην Αυστραλία κατηγορείται ότι εισέπρατε για 13 χρόνια τις συντάξεις της αποθανούσας μητέρας του, λαμβάνοντας περίπου 250.000 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Ίνσμπρουκ (αυστριακό Τιρόλο).

Ο 57χρονος άνδρας, ο οποίος ζούσε στην Αυστραλία με τη μητέρα του, δεν ανέφερε τον θάνατο της μητέρας το 2005 και συνέχισε να λαμβάνει διάφορες παροχές από γερμανικά, ελβετικά και αυστριακά ταμεία.

Συνελήφθη στην Αυστραλία, και αρνήθηκε να μιλήσει. Βρίσκεται αντιμέτωπος μέχρι και με πέντε χρόνια φυλάκισης βάσει του αυστριακού νόμου, ανέφερε η εισαγγελία, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της εφημερίδας Tiroler Tageszeitung.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστρία Σύλληψη σύνταξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ