Το Instagram κυκλοφόρησε πιο «ελαφριά» εκδοχή -Τι δεν περιλαμβάνει [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Instagram κυκλοφόρησε πιο «ελαφριά» εκδοχή -Τι δεν περιλαμβάνει [εικόνα]

Instagram Lite (Φωτογραφία: Unsplash)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «ελαφριά» έκδοση του Instagram είναι γεγονός. Το Instagram Lite εμφανίστηκε στο Google Play Store και έχει μέγεθος 573 kB, δηλαδή 50 φορές μικρότερη από την αρχική εφαρμογή του Instagram.

Μπορεί η έκδοση να είναι πιο ελαφριά, ωστόσο, διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της αρχικής έκδοσης. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και stories, να κάνετε follow και διαθέτει και όλα τα φίλτρα.

Το Instagram κυκλοφόρησε πιο «ελαφριά» εκδοχή -Τι δεν περιλαμβάνει [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αυτά που Το μόνο που της λείπει είναι τα μηνύματα, δηλαδή δεν μπορείτε να στείλετε και να λάβετε Direct μηνύματα και αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα δείτε, εάν κάποιος σας στείλει. Ακόμη, δεν έχει τη νέα λειτουργία IGTV, ενώ δεν έχει την αναζήτηση αλλά και τα προτεινόμενα.

Το Instagram Lite βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική φάση και αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως μέσα στον χρόνο. Μάλιστα, αναμένεται να προστεθεί η δυνατότητα ανάρτησης video και μηνυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ