Survivor 2: Η Εύη Σαλταφερίδου αποκαλύπτει τι είχε συμβεί με τον Χάρο στο ξενοδοχείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η Εύη Σαλταφερίδου αποκαλύπτει τι είχε συμβεί με τον Χάρο στο ξενοδοχείο [βίντεο]

Εύη Σαλταφερίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση έντασης που είχε στο Survivor 2 με τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης φιλοξενήθηκε στο Survivor Πανόραμα και απάντησε σε αυτό που αναρωτιούνται όλοι οι τηλεθεατές: «Τι είχε συμβεί μεταξύ εκείνης και του Χάρου στο ξενοδοχείο, πριν μπουν στο παιχνίδι».

«Με είχε ρωτήσει τι ζώδιο είμαι, του είχα απαντήσει και μετά μου έλεγε ιδιαίτερος ο χαρακτήρας σου και το ζώδιό σου. Εγώ όταν δεν γνωρίζω κάποιον δεν μπορώ να νιώσω τόσο άνετα από την αρχή μαζί του. Ο Σώζων έκανε κάποιες κινήσεις που με ξένισαν, απομακρύνθηκα, ένιωθα ότι παραπαίρνει αέρα. Μετά κι εγώ ήμουν πιο καχύποπτη. Καθίσαμε δύο μέρες στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθουν και οι άλλοι παίκτες, οπότε ήμουν όλη μέρα μαζί του. Δεν βγάζαμε άκρη κι επειδή δεν μπορούσα να απαντάω και να τσακωνόμαστε και του λέω, ρΡε αγόρι μου άλλους 10 παίκτες θα έχεις εκεί πέρα, μίλα με κάποιον άλλον καλύτερα να βγάλεις άκρη, δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

Ερωτηθείσα και για το τι ήταν αυτό που είχε πει στον Νικόλα Αγόρου όταν μπήκε στο παιχνίδι, απάντησε: «Με τον Νικόλα τυχαίνει να έχουμε έναν κοινό γνωστό. Μου είχε πει να του πω χαιρετίσματα από την οικογένειά του, ότι όλα καλά για να του δώσω δύναμη, να μη ανησυχεί ότι στεναχωριούνται».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ