Κίνηση αιφνιδιασμού από τον ΣΚΑΪ -Κάνει πρεμιέρα το «My Man Can» με τον Λιανό [βίντεο] - iefimerida.gr

Κίνηση αιφνιδιασμού από τον ΣΚΑΪ -Κάνει πρεμιέρα το «My Man Can» με τον Λιανό [βίντεο]

Γιώργος Λιανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια κίνηση αιφνιδιασμού προχώρησε ο ΣΚΑΪ ανακοινώνοντας την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «My Man Can».

Το τηλεπαιχνίδι, που θα έχει στο «τιμόνι» παρουσίασης τον Γιώργο Λιανό», θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Ιουλίου, αν και ο αρχικός προγραμματισμός του τηλεοπτικού σταθμού έλεγε πως θα βγει στον «αέρα» το φθινόπωρο.

Πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής από τον ΣΚΑΪ, με βασικό αποδέκτη τον Ant1, ο οποίος ξεκινά ένα παρόμοιο παιχνίδι, το «Ταίρι Ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου.

Η νέα ένταξη στο πρόγραμμα φέρνει αλλαγές αυτή την Κυριακή, καθώς το «My Man Can» θα κάνει πρεμιέρα στις 21:00, με το Survivor να προβάλλεται στις 22:30.

Το νέο τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα με καλεσμένους την Κυριακή Τσανικίδη και τον Κυριάκο Ελ Γκαμαλί από το Power of love.

Τι παίζει στο My Man Can

Ενα παιχνίδι γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες και δοκιμασίες που απαιτούν οξυδέρκεια και ευελιξία. Πρωταγωνιστές ζευγάρια που όμως τον πρώτο ρόλο τον έχουν οι άντρες. Ή μήπως τελικά τον έχουν οι γυναίκες;

Γέλιο, αγωνία και μεγάλη δόση τρέλας σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά show που έχουμε δει στην τηλεόραση.

Ο Γιώργος Λιανός, με τη φαντασία που τον χαρακτηρίζει, αναλαμβάνει την παρουσίαση του show και γίνεται ο οικοδεσπότης «τρελλών» καταστάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Man Can ΣKAΪ γιώργος λιανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ