Βρούτσης: Χρωστά 100.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ ο νομικός σύμβουλος του νέου διοικητή - iefimerida.gr

Βρούτσης: Χρωστά 100.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ ο νομικός σύμβουλος του νέου διοικητή

Ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος διοικητής του ΕΦΚΑ διόρισε ως νομικό του σύμβουλο άτομο, που ανήκει στο κίνημα «Δεν πληρώνω» και επιπροσθέτως χρωστάει ασφαλιστικές εισφορές 100.000 ευρώ καταγγέλλει ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ειδικότερα, ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση που σε έξι μήνες ετοιμάζεται να κόψει για μια ακόμη φορά τις συντάξεις, βρήκε και τον κατάλληλο άνθρωπο για τη διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Ο νέος διοικητής, διόρισε ως νομικό του σύμβουλο τον κ. Παναγιώτη Καραπούλια ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, ανήκει στο κίνημα «Δεν πληρώνω».

Είναι δε απίστευτο και σε ποιον χρωστούσε 100.000 ευρώ ο κ. Καραπούλιας. Οσο και να φαίνεται αδιανόητο χρωστούσε και χρωστά αυτό το ποσό στον ΕΦΚΑ. Εύγε στην κυβέρνηση για τις επιλογές της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ