Πανελλήνιες 2018: Ο Δημήτρης Οικονόμου πόσταρε τους βαθμούς του γιου του -Ζάλη! [εικόνα] - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2018: Ο Δημήτρης Οικονόμου πόσταρε τους βαθμούς του γιου του -Ζάλη! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις βγήκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2018 και έτσι η αγωνία περίπου 104.000 υποψηφίων έλαβε τέλος.

Μαζί και η αγωνία του γιου του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος ήταν ένας εκ των υποψηφίων των Πανελληνίων 2018 που εξετάστηκε στα μαθήματα του 4ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή στις Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής.

Όπως φαίνεται μάλιστα στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ο γιος του συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία στα περισσότερα μαθήματα των Πανελληνίων 2018, γράφοντας πάνω από 19 σε όλα τα μαθήματα εκτός της Έκθεσης, ενώ την έκπληξη έκανε στο μάθημα των Μαθηματικών, όπου έγραψε σχεδόν άριστα, δηλαδή 19,8.

Ο περήφανος πατέρας και δημοσιογράφος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα social media, με αποτέλεσμα να δεχτεί και τα συγχαρητήρια πολλών χρηστών του διαδικτύου, με πολλούς μάλιστα να κάνουν χιούμορ πως ο γιος του... κράτησε ψηλά την αίγλη του επωνύμου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ