«Κόλαση επί Γης» -Η σύζυγος του Τζέιμι Ολιβερ εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η ζωή με 5 παιδιά - iefimerida.gr

«Κόλαση επί Γης» -Η σύζυγος του Τζέιμι Ολιβερ εξηγεί πόσο δύσκολη είναι η ζωή με 5 παιδιά

Τζέιμι και Τζουλς Όλιβερ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περνάει τον χρόνο της ως μαμά 5 παιδιών, ενώ ο διάσημος σύζυγός της διαχειρίζεται μια μαγειρική αυτοκρατορία 240 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του Τζέιμι Όλιβερ, Τζουλς, η δική της «δουλειά» είναι «δέκα φορές πιο δύσκολη» από εκείνη του διάσημου σεφ.

Με λόγια που πολλές μητέρες θα ταυτιστούν, περιέγραψε τον ρόλο της ως «εγκεφαλικό ερέθισμα» και μίλησε για «κόλαση επί Γης», λέγοντας πως κανείς δεν τη σέβεται στο σπίτι.

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on Jun 28, 2017 at 12:52am PDT


Η 43χρονη Τζουλς ζει σε μια έπαυλη 8,9 εκατομμυρίων λιρών στο βόρειο Λονδίνο με τον Όλιβερ και τα παιδιά τους, την 16χρονη Πόπι, την 15χρονη Ντέιζι, την 6χρονη Πέταλ, τον 7χρονο Μπάντι και τον 2χρονο Ρίβερ.

Όπως είπε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι 10 φορές πιο δύσκολη και συχνά το λέω στον Όλιβερ. Μια μέρα είχε να δει τον πρωθυπουργό αλλά εγώ είχα ένα θέμα με ένα σουτιέν ή με μία από τις κόρες μου και όταν του το είπα, μου απάντησε: "Τέλος πάντων". Κανείς δεν με σέβεται πραγματικά στο σπίτι. Αυτόν τον σέβονται όλοι στη δουλειά – όποιος πηγαίνει στη δουλειά του. Είναι ένα ωραίο περιβάλλον, ενώ για μένα είναι όπως η κόλαση επί Γης. Μπορεί να το κάνω να ακούγεται φοβερό, αλλά ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο».

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Mar 1, 2017 at 9:48am PST


Μιλώντας στην εκπομπή «Made by Mammas», η Τζουλς Όλιβερ, που είναι επίσης σχεδιάστρια παιδικών ενδυμάτων, είπε ότι δυσκολεύεται να μοιράσει ισάξια το χρόνο της σε όλα τα παιδιά της, γιατί ο σύζυγός της, επίσης 43 ετών «δεν είναι πολύ συχνά στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα».

Όπως είπε: «Είναι δύσκολο γιατί έχω μια κόρη που δίνει εξετάσεις στο σχολείο και χρειάζεται τον χρόνο μου, έχω ένα άλλο που έχει προβλήματα με το αγόρι της και όλοι χρειάζονται λίγο από τον χρόνο μου και δεν έχω την ενέργεια να μιλάω ατελείωτα. Και έρχεται στις 10 το βράδυ και μου λέει ‘Μαμά, έχω αυτό το πρόβλημα, νομίζω’. Κι εγώ πρέπει να είμαι καλή, να καθίσω και να σκεφτώ: ‘Ωραία, πες μου το πρόβλημα’. Και μετά υπάρχει και ο μόλις 2 ετών Ρίβερ που είναι παντού. Ανησυχώ γι’ αυτόν όταν είναι στον κήπο μήπως και πέσει κι έτσι θα καθίσω έξω μαζί του ενώ οι υπόλοιποι απολαμβάνουν το δείπνο τους. Δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια».

Η γυναίκα του Τζέιμι Όλιβερ αποκάλυψε επίσης, ότι λυπάται που έκανε τα παιδιά της με τόσο μικρή διαφορά το ένα από το άλλο. Όπως είπε: «Νομίζω ότι τα έκανα όλα λάθος, για να είμαι ειλικρινής. Έχω μια 16χρονη και μια 15χρονη κόρη και είναι λίγο δύσκολο γιατί μοιράζονται τους ίδιους φίλους, τα ίδια αγόρια, είναι λίγο επικίνδυνο σε αυτή την ηλικία που είναι τόσο κοντά. Νομίζω ότι αν είχαν 2 χρόνια διαφορά, θα ήταν καλύτερα. Το γεγονός πως τις έκανα τόσο κοντά, ήταν πολύ δύσκολο. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως δεν μπορώ να το κάνω πάλι, γι’ αυτό και άφησα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να κάνω το επόμενο. Με έχει πεθάνει όλο αυτό. Το να είσαι μαμά είναι μια σκληρή δουλειά γιατί π.χ. το Σάββατο τα μεγαλύτερα θέλουν να πάνε στο πάρκο και τα μικρότερα δεν θέλουν να πάνε για ψώνια. Δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους πάντες και νιώθω πως δεν μπορώ να τους δώσω όλη την αγάπη μου».

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Nov 18, 2016 at 9:33am PST


Ερωτηθείς αν αυτή και ο Όλιβερ είχαν σχεδιάσει να κάνουν μια τόσο μεγάλη οικογένεια, είπε: «Όχι... δεν είναι πως ο Όλιβερ είπε τέλος, αλλά έδειχνε πρόθυμος να συνεχίσει. Αλλά δεν νομίζω ότι φανταζόταν ποτέ τόσο μεγάλη οικογένεια».

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Jun 23, 2016 at 11:41pm PDT


Ωστόσο, η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για ένα 6ο παιδί. «Θα γίνω 44 τον Νοέμβριο επομένως θα ήταν καλό να συμβεί πριν γίνω 44» είπε. «Μετά από αυτό νομίζω ότι θα έχω μεγαλώσει αρκετά για να κάνω κι άλλο. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά που έχω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ