Eγκρίθηκε από την Bundestag η συμφωνία του Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα - iefimerida.gr

Eγκρίθηκε από την Bundestag η συμφωνία του Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα

Η γερμανική βουλή/Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο η συμφωνία του Eurogroup για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος.

Επί 643 ψηφισάντων, 410 βουλευτές ψήφισαν «ναι», «όχι» ψήφισαν 226, ενώ υπήρχαν και επτά αποχές. Η σημερινή Bundestag αριθμεί 709 βουλευτές.

Χθες η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ μιλώντας στο Κοινοβούλιο είπε ότι «το πρόγραμμα υπήρξε για μας μια μεγάλη πρόκληση, όπως και άλλα προγράμματα διάσωσης για χώρες του ευρώ. Αλλά συνολικά μπορούμε να πούμε ότι το ευρώ είναι σήμερα σταθερό, τα προγράμματα έχουν ολοκληρωθεί και οι χώρες έγιναν πιο ανταγωνιστικές και αυτό ήταν ένα μεγάλο κομμάτι δουλειάς και ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και στο προς το δικό μας συμφέρον. Αλλά παραμένει η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ