Με ραγάδες και κυτταρίτιδα -Εταιρεία ρούχων απαγόρευσε το photoshop στην καμπάνια της και αποθεώθηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Με ραγάδες και κυτταρίτιδα -Εταιρεία ρούχων απαγόρευσε το photoshop στην καμπάνια της και αποθεώθηκε [εικόνες]

Ενα μοντέλο στην καμπάνια της boohoo.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εταιρία ρούχων ανεβάζει αρετουσάριστες φωτογραφίες μοντέλων με ραγάδες και οι γυναίκες ενθουσιάζονται στα social media με την μοναδική ιδέα.

Οταν το 90% των γυναικών εμφανίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους ραγάδες στο κορμί τους, είναι τουλάχιστον υποκριτικό από τις εταιρείες ρούχων να αφαιρούν αυτές και άλλες ατέλειες από τα σώματα των μοντέλων τους.

Και είναι επίσης γεγονός ότι καθημερινά από τις οθόνες των pc και των smartphone μας, καθώς χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο και τα social media, περνούν καθημερινά χιλιάδες γυναίκες με αψεγάδιαστα σώματα.

Με αψεγάδιαστα φωτοσοπαρισμένα σώματα αν θέλουμε να είμαστε πιο ειλικρινείς.

Τα μοντέλα που χρησιμοποιούν τα fashion brands στα e-shops τους δεν αποτελούν εξαίρεση. Μια μεγάλη εταιρία ρούχων ωστόσο, η boohoo, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες των γυναικών που πόζαραν για τη καμπάνια όπως είναι. Με ραγάδες και χαλάρωση.

Δείτε την καμπάνια μιας εταιρίας ρούχων που απαγόρευσε το photoshop και αποθεώθηκε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλα καμπάνια ρούχων χωρίς photoshop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ