Slip skirts: Oι φούστες που κρύβουν κάθε ατέλεια και προσθέτουν πόντους στο ύψος και το λουκ σου - iefimerida.gr

Slip skirts: Oι φούστες που κρύβουν κάθε ατέλεια και προσθέτουν πόντους στο ύψος και το λουκ σου

Μοντέλα ποζάρουν στο φακό/Φωτογραφία: Zara
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις περασμένες σεζόν επανήλθαν στην μόδα τα slip dresses.

Θυμάστε, τα σατέν ή μεταξωτά φορέματα που τυλίγουν την σιλουέτα με αισθησιασμό και φορούσαν τα super models των 90s, όπως η Κέιτ Μος.

Αρχικά το slip dress χρησιμοποιήθηκε σαν πρακτικό εσώρουχο, για να βοηθήσει τα φορέματα και τις φούστες να εφαρμόζουν σωστά, να ζεστάνει το σώμα το χειμώνα και να αποτρέπει τα φορέματα από την διαφάνεια.
100 χρόνια μετά, τα slip φορέματα και πλέον και οι φούστες, έχουν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα και το στιλ.

Απελευθερωμένα από το lingerie status τους, τα κομμάτια αυτά βρήκαν τον δρόμο τους και βγήκαν στο προσκήνιο της μόδας ξανά, χάρη στην ανανεωμένη εμμονή της βιομηχανίας με καθετί throwback.

Αυτή τη φορά το trend που τείνει να γίνει must have στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων και όχι μόνο, είναι oι slip skirts.

Διαβάστε για τις ιδανικές φούστες για το καλοκαίρι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ slip skirt φούστες τάση καλοκαίρι 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ