Δημοσκόπηση Pulse: Στο 1-1,5% ΑΝΕΛ, Ζωή και Λαφαζάνης - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 1-1,5% ΑΝΕΛ, Ζωή και Λαφαζάνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο πολώνεται το πολιτικό κλίμα, λίγους μήνες πριν τις προσεχείς εκλογές, και ανεβαίνει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο μετά την συμφωνία των Πρεσπών και τη συμφωνία για το χρέος, τα μικρά κόμματα δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να ανεβάσουν ποσοστά.

Αυτό αποδεικνύει η τελευταία δημοσκόπηση Ιουνίου 2018 της Pulse για τα κόμματα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη, τα οποία μετά βίας συγκεντρώνουν ποσοστό 1%. Η Ελληνική Λύση βρίσκεται επίσης στο 1,5% και είναι το πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε από τον πρωην βουλευτή, Κυριάκο Βελόπουλο.

Αρνητικό είναι όμως το κλίμα και για τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου, ειδικά μετά την συμφωνία για τα Σκόπια.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 1-1,5% ΑΝΕΛ, Ζωή και Λαφαζάνης | iefimerida.gr 0

Προηγείται η ΝΔ, ανοίγει η ψαλίδα

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Η ΝΔ σημειώνει άνοδο 2% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση και έχει προβάδισμα 11,5 μονάδων συγκεντρώνοντας στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 31% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 6,6% και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,5%.

Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου με αναγωγή η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ φτάνει τις 12,5 μονάδες με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 34% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%. Στην τρίτη θέση ισοψηφούν ΚΙΝΑΛ και Χρυση Αυγή με 7,5%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pulse Ζωή Βαρουφάκης Λαφαζάνης ποσοστά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ