Γιολάντα Χαντίντ: Η μητέρα της Τζίτζι και της Μπέλα φωτογραφίζεται στα 54 με το πιο τολμηρό μαγιό [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιολάντα Χαντίντ: Η μητέρα της Τζίτζι και της Μπέλα φωτογραφίζεται στα 54 με το πιο τολμηρό μαγιό [εικόνα]

H Γιολάντα Χαντίντ/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Γιολάντα Χαντίντ, την μητέρα των Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, η δεκαετία των 50 είναι «μαγική».

Με αυτή ακριβώς τη λέξη την χαρακτηρίζει στην ανάρτησή της στο Instagram. Η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι η τρανή απόδειξη ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας όταν η ίδια είναι αποφασισμένη να ζει και να απολαμβάνει έντονα την κάθε στιγμή.

Περίπου 3.000.000 followers αριθμεί ο λογαριασμός της Γιολάντα στο Instagram και όσοι παρακολουθούν τις αναρτήσεις της δεν μπορεί να μην έχουν προσέξει ότι εδώ μιλάμε για μια «πρέσβειρα» αυτοπεποίθησης.

«Δεν δεσμεύομαι άλλο από την κριτική των άλλων αλλά από μια βαθιά αίσθηση αυτοπεποίθησης, ελευθερίας και αποδοχής της καλύτερης εκδοχής του εαυτού μου με ευγνωμοσύνη και χάρη» έγραψε χαρακτηριστικά η Γιολάντα υμνώντας με τον δικό της τρόπο τη γυναικεία φύση. Σε ασπρόμαυρο φόντο και φορώντας άκρως αποκαλυπτικό bikini -συνδυασμένο με ένα στενό τοπ- πάει κόντρα στο πέρασμα του χρόνου και προβάλλει την εικόνα μιας γυναίκας που δεν έχει ηλικία. Γιατί το να νιώθεις ποθητή, πράγματι, δεν έχει ηλικία. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί.

Δείτε την άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιολάντα Χαντίντ ΧΑΝΤΙΝΤ INSTAGRAM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ