Το δράμα του Σπύρου Φωκά: Ζω σε ένα ερείπιο που μπάζει, με ποντίκια και φίδια - iefimerida.gr

Το δράμα του Σπύρου Φωκά: Ζω σε ένα ερείπιο που μπάζει, με ποντίκια και φίδια

Σπύρος Φωκάς/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις οικονομικές δυσκολίες που περνά μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος πλέον ζει με την σύζυγό του σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό Καλαμάκι στην Κόρινθο.

«Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Όπως καταλαβαίνετε η επιβίωση μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση» δηλώνει στην Espresso.

Ο ίδιος, ωστόσο, δήλωσε πως παρ΄όλο αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στην Αθήνα.

«Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε (σ.σ. στην Αθήνα); Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε» λέει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Πάντως, στο πλευρό του αγαπητού ηθοποιού είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα η σύζυγος του Λίνα, η οποία μάλιστα ανέφερε στην εφημερίδα πως δεν μετανιώνει στιγμή για την επιλογή της.

«Ήμουν θαυμάστρια και μετά τον αγάπησα. Όχι δεν μετανιώνω ούτε και πρόκειται να μετανιώσω ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως όπως είχε αποκαλύψει ο Σπύρος Φωκάς σε παλαιότερη συνέντευξή του,ο ίδιος ζει παίρνοντας την τιμητική σύνταξη του Υπουργείου, αλλά αυτή είναι πολύ μικρή.

«Με τιμούν λίγο. Παίρνω σύνταξη της τάξης των 600 ευρώ, αλλά εγώ για φάρμακα θέλω καμιά εκατοστή» είχε πει τότε στο Πρω1νό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ