Κατάφεραν να χάσουν μαζί 62 κιλά -Ενα απίθανο ζευγάρι βρήκε το μυστικό να μην ξαναπαχύνει [εικόνα] - iefimerida.gr

Κατάφεραν να χάσουν μαζί 62 κιλά -Ενα απίθανο ζευγάρι βρήκε το μυστικό να μην ξαναπαχύνει [εικόνα]

Φωτογραφία: losermentality/instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίοδος των διακοπών έχει μεγάλη σημασία για την ισορροπία του κάθε ατόμου.

Οι διακοπές είναι πολύ σημαντικές, καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχικά, να απεμπλακούμε από τις καθημερινές στρεσογόνες καταστάσεις και τις πιέσεις της καθημερινότητας, να δυναμώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις.

Συνήθως όμως στις διακοπές ξεφεύγουμε από το διατροφικό μας πρόγραμμα, γιατί θέλουμε χαλαρώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αλλωστε όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη τις διακοπές.

Το καλοκαίρι είναι πολύ εύκολο να πάρει κανείς βάρος, αν χαλαρώσει υπερβολικά, δεν ασκείται και πίνει άφθονα κοκτέιλ στα beach bars.

Τα όμορφα ταβερνάκια, η καλή παρέα και τα παγωτά είναι όμορφοι πειρασμοί που συνήθως ενδίδουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Γίνεται λοιπόν να κάνεις διακοπές και δίαιτα μαζί; Κι όμως, όσο ανέφικτο κι αν ακούγεται ένα ζευγάρι κατάφερε να απολαύσει τις διακοπές του και να μην πάρει βάρος.

Διαβάστε πώς κατάφερε ένα ζευγάρι να μην πάρει βάρος στις διακοπές του στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι αδυνάτισμα διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ