Τα χασμουρητά Τσίπρα και ηγετών μετά τη 12ωρη Σύνοδο και οι πίτσες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα χασμουρητά Τσίπρα και ηγετών μετά τη 12ωρη Σύνοδο και οι πίτσες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δώδεκα ολόκληρες ώρες διαπραγματεύονταν οι 28 ηγέτες της Ε.Ε προκειμένου να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το μεταναστευτικό στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Σε αυτό το διάστημα δεν έλειψαν τα χασμουρητά και τα κοιμισμένα βλέμματα από τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και οι πίτσες για να κρατήσουν δυνάμεις.

Από τους πρώτους που έδειξαν την κούρασή τους στην κάμερα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αν και χαμογελαστός δεν κατάφερε να πνίξει το χασμουρητό του.

Βέβαια την πρωτιά στα χασμουρητά πήρε ο πρωθυπουργός της Δανίας, Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, ο οποίος δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα του από την νύστα την ώρα μάλιστα που η κάμερα βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Εμφανώς κουρασμένος ήταν και ο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος σε ένα πλάνο φαινόταν με χαμηλωμένο βλέμμα και μισάνοιχτα μάτια.

Πάντως, η πιο ευδιάθετη και χαμογελαστή απ΄όλους ήταν η Τερέζα Μέι, η οποία βγήκε από την αίθουσα της Συνόδου με ένα πλατύ χαμόγελο.

Οσο για το πως άντεξαν 12 ολόκληρες ώρες... την απάντηση έδωσε ένας δημοσιογράφος του Politico Europe, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter όπου δείχνει υπαλλήλους να μεταφέρουν κούτες με πίτσες έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Pizza is coming. It’s a veeery long summit night... #euco @PoliticoRyan @POLITICOEurope pic.twitter.com/h3O3l2it6m

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ