Απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Θεσσαλονίκη ξεκινά η Ellinair - iefimerida.gr

Απευθείας πτήσεις από Χανιά προς Θεσσαλονίκη ξεκινά η Ellinair

Αεροσκάφος της Ellinair/ Φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Χανίων με τη Θεσσαλονίκη από τις 2 Ιουλίου, ανακοίνωσε απόψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων η εταιρεία Ellinair.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας σε εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Σταύρος Νταλιάκας «τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η εταιρεία εξετάζει τη συνέχιση των πτήσεων και κατά την περίοδο του χειμώνα».

Ο κ. Νταλιάκας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων δρομολογίων ζήτησε τη στήριξη των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας υπενθυμίζοντας ότι ήδη η εταιρεία συνδέει τα Χανιά με τη Μόσχα με δύο εβδομαδιαία δρομολόγια.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρείας Μπορίς Μουζενίδης.

Την Ellinair καλωσόρισε στα Χανιά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης, επισημαίνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του ότι «κοινός στόχος της ένωσης είναι η προσέλκυση και άλλων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της πόλης.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, η αντιδήμαρχος Χανίων Ελπίδα Τσιτσιρίδη, η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης και ο διευθυντής της Fraport στο αεροδρόμιο Χανίων Τάσος Τηνιακός.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ellinair πτήσεις Χανιά Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ