Mad VΜΑ: Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα πηδάει στην αγκαλιά χορευτή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Mad VΜΑ: Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα πηδάει στην αγκαλιά χορευτή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση επί σκηνής έκανε η Ελένη Φουρέιρα στα MAD Video Music Awards 2018.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και χόρεψε και πήρε βραβείο και έκανε σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της βραδιάς.

Αρχικά φορώντας ένα μαύρο σακάκι με στρας και τίποτα άλλο από κάτω η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε όλο νάζι στο κόκκινο χαλί των MAD Video Music Awards 2018.

Mad VΜΑ: Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα πηδάει στην αγκαλιά χορευτή της [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στην συνέχεια της βραδιάς η ίδια φορώντας ένα σέξι σούπερ μίνι φόρεμα παρέλαβε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο το βραβείο της καλύτερης ποπ τραγουδίστριας της χρονιάς και στο τέλος εξέπληξε τα πλήθη με τον καυτό χορό στην σκηνή του Κλειστού Γήπεδο στο Παλαιό Φάληρο (tae kwon do).

A post shared by Giorgos Aggelopoulos Fanpage (@team_danos) on Jun 27, 2018 at 11:29am PDT

A post shared by Giorgos Aggelopoulos Fanpage (@team_danos) on Jun 27, 2018 at 12:31pm PDT

Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια άφησε έκπληκτο το κοινό με μία χορευτική της φιγούρα και συγκεκριμένα όταν η ίδια έκανε ένα μεγάλο άλμα πάνω σε έναν χορευτή που ήταν δίπλα της.

Ετσι, όσοι το είδαν δεν μπόρεσαν παρά να ζητωκραυγάσουν και νατην χεικροτήσουν μόλις είδαν την φιγούρα- ακροβατικό της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ