Ζωζώ Σαπουντζάκη για το θάνατο της αδελφής της: Δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, θρηνώ - iefimerida.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη για το θάνατο της αδελφής της: Δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα, θρηνώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τον χαμό της αδελφής της, Βάσως.

«Δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ σε τίποτα. Η Βάσω για μένα ήταν τα πάντα. Μαζί πορευτήκαμε. Ήταν για μένα το άλλο μου μισό. Πραγματικά θρηνώ» λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για την Espresso από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής στο σπίτι της, στην Κινέττα, όπου βρίσκει παρηγοριά κοντά στη θάλασσα.

Σε αυτό το όμορφο μέρος, Ζωζώ και Βάσω περνούσαν μαζί καλοκαίρια ολόκληρα. Ήταν, εκτός από αδερφές και επιστήθιες φίλες. Η μία δεν είχε μυστικά από την άλλη. Τα θρυλικα Σαπουντζάκια, άλλωστε, άρχισαν μαζί να κάνουν καριέρα. Η Ζωζώ έμελλε να γίνει μεγάλη και τρανή κατακτώντας το θέατρο, τον κινηματογράφο και τις μεγάλες πίστες. Η Βάσω, από την άλλη, προτίμησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Εκείνη τη συμβούλευε και η Ζωζώ την άκουγε πάντα, γιατί πίστευε στο ένστικτό της. Τα δάκρυα της «βασίλισσας της νύχτας» για το θάνατο της αδερφής της δεν έχουν στεγνώσει ακόμη. Μπορεί η ίδια να ήταν πάντα η χαρά της ζωής ωστόσο ο θάνατος της πολυαγαπημένης αδερφής της την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να λυγίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωζώ Σαπουντζάκη Βάσω Σαπουντζάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ