Μουντιάλ 2018: Πέρασε... αέρας η Βραζιλία, πρόκριση και για Ελβετία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Πέρασε... αέρας η Βραζιλία, πρόκριση και για Ελβετία [βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βραζιλία δεν είχε... όρεξη για αστεία και έτσι κέρδισε με 2-0 την Σερβία, κατακτώντας την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ.

Μαζί της στην επόμενη φάση των «16» και η Ελβετία που παρότι έμεινε στο 1-1 με την Κόστα Ρίκα, τερμάτισε 2η.

Στο 36' ο Παουλίνιο και στο 68' ο Τιάγκο Σίλβα «υπέγραψαν» την νίκη με 2-0 επί των Σέρβων που αποκλείστηκαν και έτσι οι Βραζιλιάνοι δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν φέτος το να φτάσουν μέχρι τέλους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ελβετία ήταν άνετη με τους 4 βαθμούς που είχε πριν το παιχνίδι. Ετσι, είχε την... ευκολία να δώσει και ένα βαθμό στην Κόστα Ρίκα. Στο 31' ο Τζεμαΐλι και στο 88' Ντρμιτς σκόραραν για τους Ελβετούς, ενώ στο 56' ο Γουάστον και στο 93' με αυτογκόλ ο Ζόμερ έκαναν το 2-2. Μάλιστα, το τελευταίο γκολ προήλθε από εκτέλεση πέναλτι, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά να χτυπά στην πλάτη του τερματοφύλακα για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:
1. Βραζιλία 7 (4-1)
2. Ελβετία 5 (4-4)
3. Σερβία 3 (2-3)
4. Κόστα Ρίκα 1 (2-4)


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Σερβία Ελβετία Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ