Power of Love -Κυριάκος: «Ο Δώρος έφυγε λόγω του Σωκράτη» [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of Love -Κυριάκος: «Ο Δώρος έφυγε λόγω του Σωκράτη» [βίντεο]

Δώρος Παναγίδης (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ένταση καλά κρατεί στο σπίτι του Power of love με τους παίκτες να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Σωκράτη.

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό τα νεύρα είναι τεταμένα με το σπίτι των αντρών να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, από τη μια ο Σωκράτης και από την άλλη οι υπόλοιποι.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Κυριάκος φανερά εκνευρισμένος, ενώ μιλούσε με τον Αλέξανδρο, υπονόησε πως ο Δώρος αποχώρησε εξαιτίας του Σωκράτη.

«Γιατί δεν παραδειγματίζεται ότι ένας φίλος του που έφυγε από το παιχνίδι εξαιτίας του που έλεγε προσβολές και τέτοια. Και γυρνάς και λες ότι δεν μπορείς να συγχωρείς; Τι να συγχωρείς; Δεν έχει να συγχωρήσει τίποτα από εμάς. Δεν δέχεται να κάνει ούτε έναν διάλογο; Από τη μία ζητάς να σε συγχωρέσει κάποιος σε όλα και το κάνει γιατί εκεί είναι η μεγαλοψυχία του ανθρώπου και μπράβο του που το έκανε. Και τώρα σου ζητάνε έξι άτομα να έρθετε σε διάλογο για να τα βρείτε. Κι εσύ ούτε καν; Απαξιείς; Από αυτά τα πράγματα φαίνονται πάρα πολλά. Για αυτό όταν είπα για αλλαγή συμπεριφοράς», είπε.

Πηγή βίντεο: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ