Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση -Σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση -Σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπικές απόψεις του Σπύρου Δανέλλη χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη δήλωση του βουλευτή, που έβαλε «φωτιά» στο Ποτάμι, ότι το κίνημα θα βάλει «πλάτη» στην κυβέρνηση, αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης- μιλώντας μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας- επανέλαβε ότι το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστά τους Ανεξάρτητους Ελληνες και υπογράμμισε «σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία. Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη. Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ