Eνωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης υπεύθυνοι για την πολιτική χάβρα - iefimerida.gr

Eνωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης υπεύθυνοι για την πολιτική χάβρα

Ο Βασίλης Λεβέντης/ Φωτογραφία intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολιτική χάβρα» που «επαναφέρει στη μνήμη μας τα Ιουλιανά του '65» την ώρα που απαιτείται «εικόνα συνεννόησης και ευθύνης για την οικονομία και τα εθνικά θέματα» διαπιστώνει η Ένωση Κεντρώων.

Αναφερόμενη σε ανακοίνωσή της στο πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών, και κατονομάζει ως «υπεύθυνους» τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων έχει ως εξής:

«Το να φεύγουνε βουλευτές από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να αναγγέλλονται πληροφορίες για στήριξη της κυβέρνησης από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους επαναφέρει στη μνήμη μας τα Ιουλιανά του '65.Μια χώρα που χρειάζεται εικόνα συνεννόησης και ευθύνης για την οικονομία, τα εθνικά θέματα και την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής, παρουσιάζεται σήμερα σαν χάβρα πολιτική και γεννώνται κίνδυνοι για τα σύνορα της και την ίδια την ύπαρξη της. Για την Ένωση Κεντρώων υπεύθυνοι της εικόνας αυτής με την αδιάλλακτη στάση τους, είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ