«Born to dare»: Οταν η Tudor συνάντησε το style icon της εποχής μας, David Beckham - iefimerida.gr

«Born to dare»: Οταν η Tudor συνάντησε το style icon της εποχής μας, David Beckham

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόλμη, πάθος, κλασική αξία, διαχρονικότητα, λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αντιπροσωπεύουν την διάσημη εταιρεία ελβετικών ρολογιών Tudor, αλλά και τον πιο δημοφιλή και επιτυχημένο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τον David Beckham.

«Born to Dare», δηλαδή «γεννημένος για να τολμά» είναι το μότο της ελβετικής εταιρείας ρολογιών αλλά και μια φράση που θα μπορούσε να ταιριάζει γάντι στον Βρετανό πρώην ποδοσφαιριστή. Βέβαια, η φράση αυτή δεν είναι τυχαία για την Tudor. Είναι μια ωδή στο όραμα του ιδρυτή της, Hans Wildsorf, που σχεδίασε ρολόγια προορισμένα να ανθίστανται στις πιο σκληρές συνθήκες και να ανταποκρίνονται στον καθημερινό τολμηρό τρόπο ζωής. Είναι μια στάση ζωής. Για όσους επιδιώκουν το ακατόρθωτο. Για όσους νιώθουν ικανοί για όλα. Για όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους.

«Born to dare»: Οταν η Tudor συνάντησε το style icon της εποχής μας, David Beckham  | iefimerida.gr 0

Και ο David Beckham αντιπροσωπεύει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα, που από νωρίς ήξερε τι ήθελε και έκανε τα πάντα για να το πετύχει. Να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο του και να γίνει ο πιο διάσημος, δημοφιλής και επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

«Born to dare»: Οταν η Tudor συνάντησε το style icon της εποχής μας, David Beckham  | iefimerida.gr 1

Η Tudor δε θα μπορούσε να μην προσέξει την τόλμη και την αποφασιστικότητά του. Την προσπάθειά του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, τολμώντας και ξεπερνώντας τα όρια, αλλά και το μοναδικό του στυλ, με την απαράμιλλη γοητεία του, που του έχουν αποφέρει τον τίτλο του fashion icon. Ούτε θα μπορούσε να παραβλέψει τον αντίκτυπο που έχει στην κοινωνία, που ενώ έχει αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση, συνεχίζει να μαγεύει και να συγκινεί με τη φιλανθρωπική του δραστηριότητα που
εστιάζει στην προστασία και το κοινωνικό καλό των παιδιών του κόσμου.

«Born to dare»: Οταν η Tudor συνάντησε το style icon της εποχής μας, David Beckham  | iefimerida.gr 2

Ο David Beckham ξεχωρίζει για το εκλεπτυσμένο γούστο του. Ένα γούστο που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Όπως και η Tudor που συνδυάζει ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού των ρολογιών της με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

«Born to dare»: Οταν η Tudor συνάντησε το style icon της εποχής μας, David Beckham  | iefimerida.gr 3

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS.
www.tudorwatch.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ