Το κέρινο ομοίωμα της Κλόε Καρντάσιαν είναι φτυστό η διάσημη τηλεπερσόνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κέρινο ομοίωμα της Κλόε Καρντάσιαν είναι φτυστό η διάσημη τηλεπερσόνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενθουσιασμένη είναι η Κλόε Καρντάσιαν με την νέα της κέρινη μορφή στο μουσείο Madame Tussauds, που παρουσιάστηκε με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, που γίνεται 34 ετών σήμερα, επαίνεσε το μουσείο Madame Tussauds στο Λας Βέγκας για το κέρινο ομοίωμα που έφτιαξαν.

This is tripping me out!!!! @TussaudsVegas You guys did such a great job!!! https://t.co/VwzzcaThCs

Αναρτώντας δύο φωτογραφίες της φιγούρας, η Καρντάσιαν τουίταρε: «Αυτό με ξεπερνά!!!» Μουσείο Μαντάμ Τισό έκανες εξαιρετική δουλειά!».

Το κέρινο ομοίωμα της Κλόε Καρντάσιαν είναι φτυστό η διάσημη τηλεπερσόνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η νέα μαμά, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στα αποκαλυπτήρια του νέου κέρινου ομοιώματός της. Η φιγούρα που μοιάζει εκπληκτικά στην Κλόε, είναι ντυμένη με παντελόνι τζιν και ένα δαντελωτό κορμάκι, ενώ τα μαλλιά της τηλεπερσόνας είναι ξανθά με χαλαρές μπούκλες. Το ομοίωμα έχει τοποθετηθεί μπροστά σε έναν τοίχο από λουλούδια που θυμίζει εκείνον στον οποίο πόζαρε η Καρντάσιαν στο πάρτι για τον εορτασμό της επερχόμενης γέννησης της κόρης της.

Οι θαυμαστές της Κλόε έσπευσαν να σχολιάσουν την εκπληκτική ομοιότητα, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από «τα καλύτερα που έγιναν ποτέ».

Το κέρινο ομοίωμα της Κλόε Καρντάσιαν είναι φτυστό η διάσημη τηλεπερσόνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Κάποιος μάλιστα, έγραψε: «Έπρεπε να το κοιτάξω δύο φορές. Αρχικά σκέφτηκα ότι εμφανίστηκε στην εκδήλωση», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Μου την έδειξε η αδερφή μου και είναι το πιο ρεαλιστικό κέρινο ομοίωμα που έχω δει ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ