ΝΔ: Η πανικόβλητη κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματίες με τους οποίους συναλλασσόταν - iefimerida.gr

ΝΔ: Η πανικόβλητη κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματίες με τους οποίους συναλλασσόταν

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση στις «συκοφαντίες του Μαξίμου» όπως τις αποκαλεί δίνει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις καταγγελίες περί αποστασίας.

«Η Κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη. Διότι εισπράττει σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών. Στην απελπισία της, το μόνο που της μένει είναι οι συκοφαντίες και η λάσπη» τονίζει η ΝΔ.

Μάλιστα εγκαλεί το Μέγαρο Μαξίμου «έφτασε χθες στο σημείο να αναφερθεί σε δήθεν “ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη” του αρχηγού της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης, προαναγγέλλοντας μια ακόμη παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη».

Η ΝΔ τονίζει επίσης ότι «την ίδια ώρα η Κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία απροκάλυπτα συναλλασσόταν» και καταλήγει: «Για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν. Οι ίδιοι θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι σε Non Paper που διακινήθηκε χθες από το Μαξίμου υποστηρίζονταν ότι «συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας». Μάλιστα εξηγούσε ότι «είναι προφανές το γιατί» αφήνοντας υπονοούμενα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη».

Οι κυβερνητικές πηγές υποστήριζαν ότι «δε θα τα καταφέρουν, ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες» και καλούσε τον παραιτηθέντα Γ. Λαζαρίδη «να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ