Η Κιμ Καρντάσιαν σε νέα selfie με εσώρουχα – 4 ημέρες αφότου είπε πως δεν τις αρέσουν πια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν σε νέα selfie με εσώρουχα – 4 ημέρες αφότου είπε πως δεν τις αρέσουν πια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν μόλις 4 ημέρες από τότε που η Κιμ Καρντάσιαν ορκίστηκε πως δε θα ξαναδημοσιεύσει selfie της, κι όμως το ξαναέκανε.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», δήλωσε με δραματικό τρόπο πως «δεν μου αρέσουν πια οι selfies» και εξήγησε πως η ζωή της δεν είναι απλά «να κάθομαι και να βγάζω selfies» αλλά σήμερα έκανε και πάλι την εμφάνισή της μπροστά σε έναν καθρέφτη.

WTP

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 26, 2018 at 11:01am PDT

Η Κιμ μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram που τη δείχνει να κάθεται μπροστά στη ντουλάπα της φορώντας ένα γκρι σουτιέν με ένα μαύρο στρινγκ και τη λεζάντα «WTP», που κάποιοι θεώρησαν ότι σήμαινε: « What's The Point» (Ποιο το νόημα).

Παρά το γεγονός πως η διάσημη τηλεπερσόνα εξήγησε στην εκπομπή πριν από 4 ημέρες πως θέλει να είναι πιο παρούσα στη ζωή της και να ελαττώσει τις selfies, η λεζάντα της μας κάνει να πιστεύουμε πως μπορεί απλά να άλλαξε γνώμη.

Η Κιμ Καρντάσιαν σε νέα selfie με εσώρουχα – 4 ημέρες αφότου είπε πως δεν τις αρέσουν πια [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Απλά, η ζωή μου δεν είναι να κάθομαι και να βγάζω selfies, απλώς θέλω να ζήσω την πραγματική ζωή, μου αρέσουν οι φωτογραφίες, αλλά δεν είμαι συνεχώς με το τηλέφωνο στο χέρι όπως παλιά» είπε στη συνέντευξη.

Η Κιμ δημοσίευσε προηγουμένως μια παρόμοια φωτογραφία της στο Insta story που δείχνει στον κόσμο να «μαζεύει» τα πράγματά της προτού πετάξει για την εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Η Κιμ Καρντάσιαν αστην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Φωτογραφία: Splash News

Την περασμένη εβδομάδα η Κιμ επέστρεψε στο Παρίσι για πρώτη φορά από τότε που έπεσε θύμα ληστείας στη γαλλική πρωτεύουσα το 2016. Τότε 5 διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και πήραν δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή τη φορά, η Κιμ φόρεσε ελάχιστα αξεσουάρ, με ένα μόνο απλό δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ