Η Γεροβασίλη επιβεβαίωσε τις προβληματικές προκηρύξεις για γενικούς γραμματείς στα υπουργεία - iefimerida.gr

Η Γεροβασίλη επιβεβαίωσε τις προβληματικές προκηρύξεις για γενικούς γραμματείς στα υπουργεία

Η Ολγα Γεροβασίλη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολγα Γεροβασίλη επιβεβαίωσε την ύπαρξη 22 προβληματικών προκηρύξεων- από τις συνολικά 69- για τη διαδικασία επιλογής γενικών γραμματέων στα υπουργεία.

«Εμφάνισαν 22 προκηρύξεις πρόβλημα, ότι δεν αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο όπως όλες οι άλλες κυρίως το θέμα της εργασιακής εμπειρίας», δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον ΣΚΑΪ.

Οι θεσμοί έβαλαν «μπλόκο» στη διαδικασία, ζητώντας να επαναπροκηρυχθούν αυτές οι 22 αυτές θέσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι οι διορισμοί θα έχουν αντικειμενικά κριτήρια.

Η κ. Γεροβασίλη απάντησε στον ΣΚΑΪ και για τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, για φωτογραφικές προκηρύξεις. Σημείωσε ότι η διαδικασία γίνεται μέσω ΑΣΕΠ, οπότε δεν μπορεί να μιλά κανείς για φωτογραφικές προκηρύξεις, αφού δεν είναι γνωστό ποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ