Survivor 2: Αυτοί οι δύο παίκτες διεκδικούν θέση στην τελική τετράδα - iefimerida.gr

Survivor 2: Αυτοί οι δύο παίκτες διεκδικούν θέση στην τελική τετράδα

Survivor 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα κρίσιμος ήταν ο σημερινός αγώνας symbol game, καθώς οι δύο παίκτες που κέρδισαν διεκδικούν την πρώτη θέση στην τελική τετράδα του Survivor 2.

Εκτός αγώνα τέθηκαν ο Πάνος Θεοδώρου που είναι τραυματίας, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου που βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο πόδι.

«Βρισκόμαστε όλοι εδώ για την ολοκλήρωση σχεδόν του αγώνα των συμβόλων. Δυστυχώς έχουμε κάποιες ελλείψεις. Ο Πάνος δεν μπορεί να αγωνιστεί για κάποιο ιατρικό θέμα το οποίο έχει. Κι ο μεγάλος άτυχος είναι και ο Νικόλας που είχε έναν τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Επομένως το παιχνίδι των συμβόλων τελειώνει και για τον Πάνο και για τον Νικόλα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Μετά από σκληρές μονομαχίες νικητές του symbol game και οι δύο που θα διεκδικήσουν θέση στην τελική τετράδα του ριάλιτι είναι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης.

Οι παίκτες, βέβαια, δεν κέρδισαν μόνο αυτό. Ως νικητές απήλαυσαν γεύμα από τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστό και ως Salt Bae, ο οποίος αλάτισε το κρέας, όπως μόνο αυτός ξέρει. Μαζί τους οι δύο νικητές πήραν την Βιργινία και τον Πάνο.

Οι Ελληνες παίκτες είχαν συνδαιτυμόνες παίκτες από την Τουρκία και την Κολομβία και όλοι έμαθαν πώς είναι να τρως από τα χέρια του διάσημου Τούρκου σεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Κατερίνα Δαλάκα Ηλίας Γκότσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ