Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση ο Παύλος Πολάκης- Για ανάρτηση του στο Facebook [εικόνα] - iefimerida.gr

Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση ο Παύλος Πολάκης- Για ανάρτηση του στο Facebook [εικόνα]

Καταδικαστική απόφαση για τον Παύλο Πολάκη/Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για ανάρτηση του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη.

Με βάση την απόφαση της δικαιοσύνης ο αναπληρωτής υπουργός πρέπει να πληρώσει 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ.Πούλη και να «κατεβάσει» την ανάρτησή της 3ης Μαΐου 2017, για την οποία και καταδικάστηκε. Επίσης, ο κ.Πολάκης, θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100€/μέρα για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα 600 ευρώ και το παράβολο ερημοδικίας 250 ευρώ, αφού δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξούσιου δικηγόρου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στις 3 Μαϊου 2017:

Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση ο Παύλος Πολάκης- Για ανάρτηση του στο Facebook [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ