H Kate διάλεξε το ίδιο νυφικό με την Grace Kelly - iefimerida.gr

H Kate διάλεξε το ίδιο νυφικό με την Grace Kelly

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εδώ και λίγες ώρες Δούκισσα του Cambridge, γνωστή μέχρι πρόσφατα ως Kate Middleton, φόρεσε ένα νυφικό με μακριά ουρά από την σχεδιάστρια του οίκου Alexander McQueen, Sarah Burton. To φόρεμα θύμιζε πολύ εκείνο που είχε φορέσει η Grace Kelly στο γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier του Μονακό το 1956. Άραγε αυτή η επιλογή της να έχει να κάνει με παλαιότερη δήλωση θαυμασμού του William για την Grace Kelly;

Όπως και η Grace Kelly, η Kate φόρεσε ένα μεσάτο, μακρυμάνικο νυφικό από δαντέλα που άνοιγε προς τα κάτω, τονίζοντας την κομψή σιλουέτα της νύφης η οποία είχε χάσει αρκετά κιλά για την ημέρα του γάμου της.

Η μοναδική διαφορά ανάμεσα στα δύο φορέματα ήταν στο ντεκολτέ: της Kate το φόρεμα έχει ένα μικρό άνοιγμα με σχήμα V ενώ της Grace ήταν κουμπωμένο μέχρι επάνω.

Πάντως η Catherine έκανε τη διαφορά αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, κάτι που δεν συνηθίζεται στους βασιλικούς γάμους. Στα αυτιά της φόραγε τα διαμαντένια σκουλαρίκια, το δώρο γάμου των γονιών της.

Ομολογουμένως το νυφικό της Catherine ήταν πανέμορφο, καλόγουστο και πολύ κατάλληλο για τον καινούργιο της ρόλο ως πριγκιπικής νύφης. Ωστόσο, κάτι το λεπτό ύφασμα του νυφικού, κάτι η συγκίνηση της νύφης που ίσως να την έκανε να ανατριχιάσει, ίσως να είναι ανατομικό το θέμα, αλλά η Catherine είχε μια μικρή ατυχία και εισήλθε στο αββαείο με τις ρώγες τσίτα. Κάτι ήξερε η Grace και κουμπώθηκε μέχρι το λαιμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ