Διακοπές με οδοντιατρικές υπηρεσίες -Το νέο travel trend - iefimerida.gr

Διακοπές με οδοντιατρικές υπηρεσίες -Το νέο travel trend

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Μπορεί μια επίσκεψη στον οδοντίατρο να σας κάνει να χαμογελάσετε; Και όμως μπορεί!


Η ΤRAVELDENT δημιουργεί ένα καινούργιο τουριστικό προϊόν και μας συστήνεται!


Η εταιρία TRAVELDENT, πρωτοπόρος του Οδοντιατρικού Τουρισμού, κάνει τα πρώτα της βήματα στον ελληνικό χώρο και τα καταφέρνει περίφημα.

Απευθυνόμενη σε κατοίκους του εξωτερικού, η TRAVELDENT τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, προσφέροντας τους συγχρόνως μοναδικές οδοντιατρικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένα κέντρα και κλινικές. Σε συνεργασία με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζομένων εταιριών, η TRAVELDENT προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών σε όσους επιλέξουν τη χώρα μας για την οδοντιατρική τους περίθαλψη, ενόσω τους εξασφαλίζει άριστη διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα ανά την Ελλάδα, 24ωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, καθώς και ένα εύρος επιλογών όσον αφορά στο ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα, καθόλη τη διάρκεια των διακοπών τους.


Η TRAVELDENT απευθύνεται και στους Έλληνες πελάτες, παρέχοντάς τους, εντελώς δωρεάν, την κάρτα προνομίων «TRAVELDENT PRIVILEGE CLUB». Ως μέλος του Club TRAVELDENT, ο Έλληνας πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει προνομιακή μεταχείριση και οικονομικά πλεονεκτήματα σε όλο το δίκτυο των συμβεβλημένων οδοντιατρικών κλινικών της TRAVELDENT σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο (6931) 837282, (6907) 071292 ή στείλτε μήνυμα στο στο info@traveldent.gr . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.traveldent.gr




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ